Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campeone de campeone Liga Deportiva Alajuelense GT
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Arguedas met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ulate met een snelle inworp. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres met een sublieme pass. Amescua rent richting de bal. Amescua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo passt de bal zonder na te denken. Amescua is nu in balbezit. Amescua haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
campeone de campeone - Liga Deportiva Alajuelense GT 1:0

44e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Ramírez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 44%, Liga Deportiva Alajuelense GT 56%.
campeone de campeone - Liga Deportiva Alajuelense GT 1:0

57e minuut.
Abbott is nu in balbezit. León is nu in balbezit. Abbott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abbott krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 49%, Liga Deportiva Alajuelense GT 51%.
campeone de campeone - Liga Deportiva Alajuelense GT 1:0