Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lonedres ado
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Oviedo passt de bal zonder na te denken. Coto met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - ado 0:1

9e minuut.
Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto verovert de bal door een tackle van achteren. Coto speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ignacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria onderschept slim de pass. Naranjo rent richting de bal. Garita rent richting de bal. Garita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Benavides met een snelle inworp. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto begaat een overtreding. Coto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Corrales begaat een overtreding. Gaitan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oviedo met een snel genomen vrije trap. Chan controleert de bal met de borst. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - ado 0:2

30e minuut.
Gaitan rent richting de bal. Gaitan passt de bal in één keer door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto onderschept slim de pass. Coto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gaitan kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Coto rent richting de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Oyola kopt de bal weg. Sanabria rent richting de bal. Ignacio begaat een overtreding. Sanabria moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sanabria kan niet meer verder spelen. Jaén komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 58%, ado 42%.
lonedres - ado 0:2

49e minuut.
Anchetta trapt de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Corrales begaat een overtreding. Gutiérrez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Ignacio onderschept slim de pass. Ignacio speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jaén met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola geeft de bal voor. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Bejarano de bal. Coto rent richting de bal. Coto haalt uit met een fantastische trap. Chan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arechavaleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - ado 0:3

70e minuut.
Gaitan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Figueres komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Figueres speelt de bal door. Coto speelt de bal door. Benancio rent richting de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ignacio kopt de bal weg. Harris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shinoda. Shinoda krijgt een gele kaart. Harris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 69%, ado 31%.
lonedres - ado 0:3

ado