Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hermanos jr regee boys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz speelt de bal door. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Sainz is nu in balbezit. Sainz speelt de bal door. Francesch rent richting de bal. Francesch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solís onderschept slim de pass. Solís speelt de bal door. Castellón met een sublieme pass. Leiva is nu in balbezit. Leiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 57%, regee boys 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hermanos jr - regee boys 0:0

48e minuut.
Urcuyo geeft een lange en hoge pass. Daar is Sagasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Amighetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - regee boys 0:1

56e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guadamuz de bal onder controle te krijgen. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Amighetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - regee boys 0:2

67e minuut.
Cruz speelt de bal door. Castellón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zugaznagarreta. Zugaznagarreta krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drummond met de inworp. Guadamuz rent richting de bal. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sainz met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Francesch is nu in balbezit. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - regee boys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 69%, regee boys 31%.
hermanos jr - regee boys 1:2