Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ado Liga Deportiva Alajuelense GT
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Oyola rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ignacio geeft een hoge lob. Andrade is nu in balbezit. Coto rent richting de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arguedas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguedas geeft de bal voor. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 1:0

18e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Ignacio verovert de bal door een tackle van achteren. Ignacio speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Sibaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 2:0

39e minuut.
Ignacio probeert de bal met de borst te controleren. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Harris is nu in balbezit. León maakt een afschuwelijke overtreding. León krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 40%, Liga Deportiva Alajuelense GT 60%.
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 2:0

61e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. León zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 2:1

71e minuut.
Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Oyola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris probeert de bal met de borst te controleren. Harris geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gaitan rent richting de bal. Gaitan geeft de bal voor. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto rent richting de bal. Coto haalt uit met een fantastische trap. Balaguer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 3:1

77e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal zonder na te denken. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 50%, Liga Deportiva Alajuelense GT 50%.
ado - Liga Deportiva Alajuelense GT 4:1
ado