Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liga Deportiva Alajuelense GT ado
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ignacio is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Cardoso kopt de bal weg. Arguedas is nu in balbezit. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arguedas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arguedas met de inworp. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Collado kopt de bal weg. Ignacio heeft problemen om de bal te vangen. Ignacio passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - ado 0:1

42e minuut.
Miranda passt de bal in één keer door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastora is nu in balbezit. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass. Álamo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 51%, ado 49%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - ado 0:1

47e minuut.
León rent richting de bal. León probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto onderschept slim de pass. Coto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Iglesias trapt de bal weg. Aguilar kan de bal niet met de borst controleren. Ignacio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ignacio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ignacio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Oviedo geeft een hoge lob. León rent richting de bal. León passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Sibaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Álamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liga Deportiva Alajuelense GT - ado 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 62%, ado 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liga Deportiva Alajuelense GT - ado 1:1
ado