Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campeone de campeone lonedres
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


17e minuut.
Corrales kopt de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garita rent richting de bal. Garita haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Pochet is nu in balbezit. Pochet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shinoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltran is nu in balbezit. Beltran geeft een hoge lob. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Davis de bal. Inworp. Ulate met een snelle inworp. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott rent richting de bal. Beltran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abbott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abbott kan niet meer verder spelen. Lizano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 40%, lonedres 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
campeone de campeone - lonedres 0:0

57e minuut.
Solís geeft een hoge lob. Benancio is nu in balbezit. Pochet verovert de bal door een tackle van achteren. Pochet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
campeone de campeone - lonedres 1:0

58e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochet is nu in balbezit. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
campeone de campeone - lonedres 2:0

71e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cáceres met een snelle inworp. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Warner trapt de bal weg. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres speelt de bal door. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
campeone de campeone - lonedres 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 38%, lonedres 62%.
campeone de campeone - lonedres 3:0