Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club_Sport_Cartagines regee boys
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Castro is nu in balbezit. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona passt de bal met de wreef. Unda is nu in balbezit. Unda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pochet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drummond met een snelle inworp. Barrantes controleert de bal met de borst. Barrantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benancio trapt de bal weg van het doel. Barrantes kopt de bal weg. Pochet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abolafio is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castellón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abolafio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club_Sport_Cartagines - regee boys 0:1

34e minuut.
Barrantes passt de bal met de wreef. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Unda onderschept slim de pass. Unda haalt uit met een fantastische trap. Benancio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club_Sport_Cartagines - regee boys 1:1

42e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo maakt een afschuwelijke overtreding. Salas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salas kan niet meer verder spelen. Ramos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 52%, regee boys 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - regee boys 1:1

86e minuut.
Carmona speelt de bal door. Gaitan rent richting de bal. Unda onderschept slim de pass. Unda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. Benancio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 55%, regee boys 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - regee boys 1:1