Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona ae hermanos jr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Murillo rent richting de bal. Bello is nu in balbezit. Murillo is nu in balbezit. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Murillo rent richting de bal. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo onderschept slim de pass. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona ae - hermanos jr 1:0

16e minuut.
Atance raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sainz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Riquelme met de inworp. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón met een sublieme pass. Sainz is nu in balbezit. Sainz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Inworp. Falcón met de inworp. Sainz rent richting de bal. Sainz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgos met een snelle inworp. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ... Amighetti bokst de bal weg. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel. Amighetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona ae - hermanos jr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona ae 48%, hermanos jr 52%.
Barcelona ae - hermanos jr 2:0

49e minuut.
Francis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcón met een snelle inworp. Sainz is nu in balbezit. Sainz haalt uit met een fantastische trap. Nájera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Francesch controleert de bal met de borst. Nájera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona ae - hermanos jr 2:1

53e minuut.
Herrón met een snelle inworp. Guadamuz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bello. Bello krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zugaznagarreta geeft een hoge lob. Francis speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sainz de bal onder controle te krijgen. Francesch rent richting de bal. Francesch schiet op doel. Nájera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona ae - hermanos jr 2:2

63e minuut.
Herrón rent richting de bal. Baeza verovert de bal door een tackle van achteren. Baeza passt de bal zonder na te denken. Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een lange en hoge pass. Paal!

72e minuut.
Zugaznagarreta met een snelle inworp. Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft de bal voor. Francesch rent richting de bal. Francesch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona ae 40%, hermanos jr 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona ae - hermanos jr 2:2