Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hermanos jr Barcelona ae
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Baeza met een snelle inworp. Sainz is nu in balbezit. Sainz passt de bal in één keer door. Francesch rent richting de bal. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - Barcelona ae 1:0

24e minuut.
Vidales is nu in balbezit. Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz passt de bal met de wreef. Francesch rent richting de bal. Francesch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - Barcelona ae 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 52%, Barcelona ae 48%.
hermanos jr - Barcelona ae 2:0

56e minuut.
Falcón met de inworp. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme geeft de bal voor. Francesch is nu in balbezit. Francesch draait met de bal, schiet en ... Nájera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - Barcelona ae 3:0

61e minuut.
Herrón is nu in balbezit. Baeza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carmona met een snel genomen vrije trap. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch haalt uit met een fantastische trap. Nájera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - Barcelona ae 4:0

67e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Zugaznagarreta onderschept slim de pass. Zugaznagarreta passt de bal met de wreef. Francesch rent richting de bal. Francesch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 44%, Barcelona ae 56%.
hermanos jr - Barcelona ae 4:0