Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liga Deportiva Alajuelense GT Barcelona ae
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
León is nu in balbezit. Murillo rent richting de bal. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap. Sibaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 0:1

13e minuut.
Vidales is nu in balbezit. Vidales geeft de bal voor. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Miranda de bal. Lafuente rent richting de bal. Miranda onderschept slim de pass. Miranda geeft een hoge lob. Mena controleert de bal met de borst. Paal! Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 1:1

27e minuut.
Murillo speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vázquez passt de bal zonder na te denken. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft de bal voor. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vázquez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 51%, Barcelona ae 49%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 2:1

52e minuut.
Lafuente kopt de bal weg. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso rent richting de bal. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Miranda probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Nájera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 62%, Barcelona ae 38%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - Barcelona ae 3:1