Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lonedres regee boys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Beltran rent richting de bal. Urcuyo onderschept slim de pass. Abolafio rent richting de bal. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - regee boys 0:1

16e minuut.
Inworp. Solís met een snelle inworp. Urcuyo is nu in balbezit. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lonedres - regee boys 1:1

29e minuut.
Castellón met een sublieme pass. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo speelt de bal door. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Solís met een snelle inworp. Castellón rent richting de bal. Beltran begaat een overtreding. Castellón moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castellón kan niet meer verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 59%, regee boys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lonedres - regee boys 1:1

58e minuut.
Drummond passt de bal in één keer door. Abolafio rent richting de bal. Beltran is nu in balbezit. Abolafio verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Arechavaleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Drummond is nu in balbezit. Drummond speelt de bal door. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Benancio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gaitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo begaat een overtreding. Castro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo speelt de bal door. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villagra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Reyes is nu in balbezit. Shinoda is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - regee boys 1:2

86e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Arechavaleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - regee boys 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 57%, regee boys 43%.
lonedres - regee boys 1:3