Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
regee boys lonedres
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Abolafio rent richting de bal. Leiva is nu in balbezit. Leiva draait met de bal, schiet en ... Arechavaleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - lonedres 1:0

17e minuut.
Bejarano geeft de bal voor. Gaitan kopt de bal weg. Naranjo is nu in balbezit. Garita rent richting de bal. Garita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
regee boys - lonedres 1:1

33e minuut.
Beltran met een snelle inworp. Shinoda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solís met de inworp. Castellón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan geeft een lange en hoge pass. Davis is nu in balbezit. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 44%, lonedres 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
regee boys - lonedres 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Garita rent richting de bal. Garita draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Shinoda geeft de bal voor. Chan is nu in balbezit. Leiva maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leiva naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Garita rent richting de bal. Garita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - lonedres 1:2

83e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Chan is nu in balbezit. Chan geeft de bal voor. Garita rent richting de bal. Garita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Shinoda kopt de bal weg. Urcuyo probeert de bal aan de voet te houden. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Arechavaleta trapt de bal weg. Drummond is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 44%, lonedres 56%.
regee boys - lonedres 1:2