Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club_Sport_Cartagines campeone de campeone
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochet is nu in balbezit. Pochet schiet op doel. Ruesga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lacayo is nu in balbezit. Zúñiga rent richting de bal. Lacayo onderschept slim de pass. Amescua rent richting de bal. Amescua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pochet rent richting de bal. Carmona speelt de bal door. Salas speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 68%, campeone de campeone 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - campeone de campeone 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacayo met een snelle inworp. Cáceres rent richting de bal. Cáceres geeft een hoge lob. Pochet kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Carmona speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pochet is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lacayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulate is nu in balbezit. Ulate met een sublieme pass. Amescua is nu in balbezit. Amescua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 56%, campeone de campeone 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - campeone de campeone 0:0