Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hermanos jr ado
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Guadamuz is nu in balbezit. Coto is nu in balbezit. Guadamuz is nu in balbezit. Coto verovert de bal door een tackle van achteren. Coto draait met de bal, schiet en ... Amighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Anchetta geeft een hoge lob. Carmona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oviedo de bal onder controle te krijgen. Francesch is nu in balbezit. Francesch haalt uit met een fantastische trap. Álamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Inworp. Harris met een snelle inworp. Coto rent richting de bal. Coto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ignacio rent richting de bal. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz haalt uit met een fantastische trap. Álamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sagasti geeft een lange en hoge pass. Oyola kopt de bal weg. Coto probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 58%, ado 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hermanos jr - ado 0:0

47e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft een hoge lob. Sagasti heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Amighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riquelme. Coto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Coto kan niet meer verder spelen. Chávez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Guadamuz is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - ado 0:1

69e minuut.
Ignacio rent richting de bal. Ignacio geeft de bal voor. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amighetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Riquelme passt de bal zonder na te denken. Inworp. Harris met een snelle inworp. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sagasti de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amighetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Sagasti speelt de bal door. Gutiérrez speelt de bal door. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 68%, ado 32%.
hermanos jr - ado 0:1

ado