Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lonedres Barcelona ae
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft de bal voor. Daar is Lafuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. Nájera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Garita passt de bal zonder na te denken. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez maakt een afschuwelijke overtreding. Vázquez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft de bal voor. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Garita is nu in balbezit. Garita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 41%, Barcelona ae 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lonedres - Barcelona ae 0:0

67e minuut.
Vázquez geeft de bal voor. Camacho met een sublieme pass. Benancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo onderschept slim de pass. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nájera met een harde bal richting middenveld. Bejarano kopt de bal weg. Baeza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
León heeft problemen om de bal te vangen. León speelt de bal door. Benancio rent richting de bal. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Lafuente is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Nájera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garita is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - Barcelona ae 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 48%, Barcelona ae 52%.
lonedres - Barcelona ae 1:0