Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campeone de campeone hermanos jr
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Carmona geeft een hoge lob. Inworp. Agüero met de inworp. Abbott is nu in balbezit. Abbott geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott passt de bal zonder na te denken. Amescua rent richting de bal. Amescua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lacayo rent richting de bal. Lacayo speelt de bal door. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott is nu in balbezit. Abbott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
campeone de campeone - hermanos jr 1:0

35e minuut.
Guadamuz rent richting de bal. Abbott verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Amescua met een sublieme pass. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres met een sublieme pass. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Amighetti bokst de bal weg.

41e minuut.
Sagasti geeft de bal voor. Klungelig pakt Falcón de bal. Lacayo met een sublieme pass. Abbott is nu in balbezit. Abbott haalt uit met een fantastische trap. Amighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zugaznagarreta probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal zonder na te denken. Francesch rent richting de bal. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 26%, hermanos jr 74%.
campeone de campeone - hermanos jr 1:0

65e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrón speelt de bal door. Francesch rent richting de bal. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
campeone de campeone - hermanos jr 1:1

88e minuut.
Herrón geeft een hoge lob. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Amescua speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres passt de bal met de wreef. Amighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeone de campeone 41%, hermanos jr 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
campeone de campeone - hermanos jr 1:1