Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Monense saprisa suf 17
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Wallace trapt de bal weg. Ramos kopt de bal weg. Poveda probeert de bal aan de voet te houden. Almerich rent richting de bal. Almerich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pochet met een sublieme pass. Ramos speelt de bal door. Hurtado rent richting de bal. Pochet rent richting de bal. Pochet geeft de bal voor. Wallace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almerich rent richting de bal. Almerich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Monense - saprisa suf 17 1:0

34e minuut.
Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurtado. Hurtado krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Avino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avino geeft een lange en hoge pass. Benavides is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Monense 49%, saprisa suf 17 51%.
Club Atletico Monense - saprisa suf 17 1:0

53e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Almerich rent richting de bal. Almerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Herrero rent richting de bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft de bal voor. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Monense - saprisa suf 17 1:1

75e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Navarro is nu in balbezit. Jacamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Suazo geeft een hoge lob. Pochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochet met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Monense 37%, saprisa suf 17 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Monense - saprisa suf 17 1:1