Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fherdinand fc peñas cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Elizondo schiet op doel. Klungelig pakt Madrigal de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fatjó de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Redondo zal de hoekschop nemen. Elizondo springt en kopt de bal. Lacayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fherdinand fc - peñas cf 0:1

19e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Mahoney onderschept slim de pass. Mahoney met een sublieme pass. Delcid is nu in balbezit. Delcid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Elizondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzalin Miller rent richting de bal. Elizondo verovert de bal door een tackle van achteren. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mahoney rent richting de bal. Eduarte onderschept slim de pass. Eduarte speelt de bal door. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Barriomartín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eduarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guido. Guido krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fatjó passt de bal in één keer door. Guido rent richting de bal. Delcid rent richting de bal. Guido rent richting de bal. Guido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fherdinand fc - peñas cf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fherdinand fc 37%, peñas cf 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fherdinand fc - peñas cf 1:1

70e minuut.
Eduarte geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo verovert de bal door een tackle van achteren. Elizondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guido probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal zonder na te denken. Elizondo rent richting de bal. Elizondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hudson onderschept slim de pass. Hudson speelt de bal door. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido rent richting de bal. Guido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fherdinand fc - peñas cf 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fherdinand fc 55%, peñas cf 45%.
fherdinand fc - peñas cf 2:1