Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Camiones fherdinand fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Beteta passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Villalonga is nu in balbezit. Villalonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Camiones - fherdinand fc 1:0

15e minuut.
Guido verovert de bal door een tackle van achteren. Guido speelt de bal door. Milliner is nu in balbezit. Delcid onderschept slim de pass. Delcid draait met de bal, schiet en ... Cerdas bokst de bal weg. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Camiones - fherdinand fc 1:1

33e minuut.
Inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta geeft een lange en hoge pass. Villalonga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Camiones - fherdinand fc 2:1

36e minuut.
Mahoney is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Villalonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalonga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Cordero is nu in balbezit. Villalonga rent richting de bal. Villalonga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Garnier de bal. Garnier geeft een lange en hoge pass. Cordero kopt de bal weg. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Lacayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Camiones 45%, fherdinand fc 55%.
Los Camiones - fherdinand fc 2:1

51e minuut.
Torres rent richting de bal. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... Lacayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. Fatjó passt de bal zonder na te denken. Milliner is nu in balbezit. Delcid onderschept slim de pass. Delcid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Fatjó probeert naar een medespeler te passen. Villalonga is nu in balbezit. Villalonga schiet op doel. Madrigal probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zugaznagarreta rent richting de bal. Zugaznagarreta geeft een hoge lob. Garnier probeert de bal aan de voet te houden. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cerdas met een harde bal richting middenveld. Torres kopt de bal weg. Guido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Camiones 58%, fherdinand fc 42%.
Los Camiones - fherdinand fc 2:1