Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gsdd Club Atletico Monense
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Turró passt de bal zonder na te denken. Navarro rent richting de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido speelt de bal door. Daar is Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turró onderschept slim de pass. Turró geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Poveda rent richting de bal. Poveda met een sublieme pass. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich draait met de bal, schiet en ... Picado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gsdd - Club Atletico Monense 0:1

20e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Zumbado probeert de bal aan de voet te houden. Ruesga probeert naar een medespeler te passen. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulido de bal. Almerich is nu in balbezit. Almerich draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Poveda rent richting de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Almerich rent richting de bal. Almerich schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pozuelo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abbott speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott schiet op doel. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gsdd - Club Atletico Monense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsdd 55%, Club Atletico Monense 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gsdd - Club Atletico Monense 1:1

69e minuut.
Marchena passt de bal zonder na te denken. Daar is Pozuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrero rent richting de bal. Herrero haalt uit met een fantastische trap. Picado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsdd 59%, Club Atletico Monense 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gsdd - Club Atletico Monense 1:1