Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raiders fc magia
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Oyola passt de bal zonder na te denken. Almanza is nu in balbezit. Almanza passt de bal zonder na te denken. Zugaznagarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugaznagarreta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sancho kopt de bal weg. Klungelig pakt Oyola de bal. Oyola speelt de bal door. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Abbott kopt de bal weg. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Davis is nu in balbezit. Davis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho is nu in balbezit. Osorio rent richting de bal. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - magia 1:0

11e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio onderschept slim de pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - magia 2:0

18e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza geeft de bal voor. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - magia 3:0

20e minuut.
Bravo probeert naar een medespeler te passen. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valverde krijgt een gele kaart. Almanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oyola zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puertas probeert naar een medespeler te passen. Bravo is nu in balbezit. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Abbott probeert naar een medespeler te passen. Zugaznagarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde begaat een overtreding. Valverde krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zugaznagarreta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raiders fc 56%, magia 44%.
raiders fc - magia 3:0

54e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorio krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Inworp. Zugaznagarreta met de inworp. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - magia 3:1

80e minuut.
Zugaznagarreta speelt de bal door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola passt de bal zonder na te denken. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zugaznagarreta passt de bal in één keer door. Almanza rent richting de bal. Almanza speelt de bal door. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - magia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raiders fc 56%, magia 44%.
raiders fc - magia 4:1