Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raiders fc uiyyjhgfgfdsedrf
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Piña geeft de bal voor. Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio rent richting de bal. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera onderschept slim de pass. Nájera passt de bal in één keer door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nájera geeft een lange en hoge pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano passt de bal met de wreef. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
raiders fc - uiyyjhgfgfdsedrf 1:0

26e minuut.
Cuesta passt de bal zonder na te denken. Baltodano is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Davis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aceijas trapt de bal weg. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayasso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Campos kan niet meer verder spelen. Ortega komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Almanza onderschept slim de pass. Almanza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abbott de bal. Nájera onderschept slim de pass. Nájera geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raiders fc 61%, uiyyjhgfgfdsedrf 39%.
raiders fc - uiyyjhgfgfdsedrf 1:0

47e minuut.
Davis rent richting de bal. Solís onderschept slim de pass. Osorio is nu in balbezit. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbott heeft problemen om de bal te vangen. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. Juárez bokst de bal weg. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Doeltrap. Puertas trapt de bal weg. Solís kopt de bal weg. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raiders fc 50%, uiyyjhgfgfdsedrf 50%.
raiders fc - uiyyjhgfgfdsedrf 1:0