Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chaparritos de oro magia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Tucker de bal. Zugaznagarreta rent richting de bal. Tucker onderschept slim de pass. Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carmona met de inworp. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo met een sublieme pass. Oyola rent richting de bal. Oyola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tucker passt de bal in één keer door. Chavarria rent richting de bal. Echeverría begaat een overtreding. Echeverría krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Carmona geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Céspedes met een snelle inworp. Fatjó rent richting de bal. Fatjó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Tucker passt de bal in één keer door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Zugaznagarreta rent richting de bal. Zugaznagarreta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Almanza de bal. Almanza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chaparritos de oro 43%, magia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chaparritos de oro - magia 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met een snelle inworp. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia geeft de bal voor. Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zugaznagarreta rent richting de bal. Gilbert rent richting de bal. Gilbert geeft een hoge lob. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chaparritos de oro - magia 0:1

85e minuut.
Oyola onderschept slim de pass. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Piedra kopt de bal weg. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chaparritos de oro 67%, magia 33%.
chaparritos de oro - magia 0:1