Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yostor FC Andorra FC
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Smith kopt de bal weg. Pàmies rent richting de bal. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dallarès passt de bal met de wreef. Pàmies is nu in balbezit. Pàmies geeft de bal voor. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lottin passt de bal zonder na te denken. Montanya met een sublieme pass. Ferriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriol schiet op doel. Castellbò probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Moraga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fité de bal onder controle te krijgen. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Montanya passt de bal zonder na te denken. Oller rent richting de bal. Major onderschept slim de pass. Major schiet op doel. Gorgorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yostor FC - Andorra FC 1:0

45e minuut.
Montanya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ferriol de bal. Adrover is nu in balbezit. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yostor FC 56%, Andorra FC 44%.
Yostor FC - Andorra FC 1:0

51e minuut.
Pàmies is nu in balbezit. Kołakowski onderschept slim de pass. Kołakowski speelt de bal door. Camp bereikt de bal nog maar net als eerste. Camp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Subirana is nu in balbezit. Subirana passt de bal met de wreef. Fité rent richting de bal. Dallarès bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallarès geeft een hoge lob. Gorgorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kołakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McMahen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Moraga geeft een lange en hoge pass. McMahen kopt de bal weg. Daar is Camp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McMahen rent richting de bal. McMahen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fité bereikt de bal nog maar net als eerste. Fité draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camp rent richting de bal. Camp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yostor FC - Andorra FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yostor FC 42%, Andorra FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yostor FC - Andorra FC 1:1