Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiom Helicòpters Melancòlics
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Da Costa kopt de bal weg. Klungelig pakt Calvà de bal. Comella speelt de bal door. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Comella rent richting de bal. Da Costa rent richting de bal. Da Costa met een sublieme pass. Calvà is nu in balbezit. Calvà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sala kopt de bal weg. Vananurm is nu in balbezit. Vananurm passt de bal in één keer door. Calvà is nu in balbezit. Calvà schiet op doel. Casademunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kiom - Helicòpters Melancòlics 1:0

15e minuut.
Burguet geeft de bal voor. Calvà is nu in balbezit. Gené bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa rent richting de bal. Da Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiter de bal. Jordana is nu in balbezit. Jordana draait met de bal, schiet en ... Xanxo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kiom - Helicòpters Melancòlics 1:1

35e minuut.
Urioste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mir komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Burguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguet passt de bal zonder na te denken. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa schiet op doel. Klungelig pakt Sala de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gené geeft een lange en hoge pass. Inworp. Armengol met een snelle inworp. Da Costa rent richting de bal. Da Costa schiet op doel. Casademunt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kiom - Helicòpters Melancòlics 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiom 38%, Helicòpters Melancòlics 62%.
kiom - Helicòpters Melancòlics 2:1

58e minuut.
Vananurm passt de bal in één keer door. Burguet is nu in balbezit. Burguet passt de bal zonder na te denken. Daar is Calvà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Calvà heeft problemen om de bal te vangen. Calvà passt de bal zonder na te denken. Gené rent richting de bal. Calvà verovert de bal door een tackle van achteren. Calvà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kiom - Helicòpters Melancòlics 3:1

62e minuut.
Casademunt probeert naar een medespeler te passen. Burguet kopt de bal weg. Klungelig pakt Gené de bal. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Burguet is nu in balbezit. Comella is nu in balbezit. Comella met een sublieme pass. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir geeft de bal voor. Inworp. Marticella met een snelle inworp. Da Costa probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
kiom - Helicòpters Melancòlics 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiom 31%, Helicòpters Melancòlics 69%.
kiom - Helicòpters Melancòlics 4:1