Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs Màgics FC Hapomerro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Garola passt de bal zonder na te denken. Espot bereikt de bal nog maar net als eerste. Espot passt de bal met de wreef. Ximenis is nu in balbezit. Ximenis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Solana speelt de bal door. Klungelig pakt Guevara de bal. Cellers is nu in balbezit. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Solana onderschept slim de pass. Solana speelt de bal door. Klungelig pakt Vieux de bal. Vieux geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Cellers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Màgics - FC Hapomerro 0:1

32e minuut.
Adell speelt de bal door. Fontàs probeert naar een medespeler te passen. Guevara controleert de bal met de borst. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vieux met de inworp. Guevara probeert de bal met de borst te controleren. Douet rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Màgics - FC Hapomerro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Màgics 51%, FC Hapomerro 49%.
Ànecs Màgics - FC Hapomerro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Màgics 37%, FC Hapomerro 63%.
Ànecs Màgics - FC Hapomerro 0:2