Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dada_repi@live.com` Hunt3r Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Coïmbra geeft een lange en hoge pass. Soms is nu in balbezit. Soms passt de bal zonder na te denken. Rogé is nu in balbezit. Rogé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bordas probeert naar een medespeler te passen. Soms bereikt de bal nog maar net als eerste. Torra bereikt de bal nog maar net als eerste. Soms onderschept slim de pass. Soms draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dabau verovert de bal door een tackle van achteren. Dabau met een sublieme pass. Klungelig pakt Otero de bal. Soms bereikt de bal nog maar net als eerste. Soms schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cavaller verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaller speelt de bal door. Pean is nu in balbezit. Pean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zaragozà probeert de bal aan de voet te houden. Montolio geeft een hoge lob. Sebastià bereikt de bal nog maar net als eerste. Soms onderschept slim de pass. Soms draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dada_repi@live.com` - Hunt3r Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada_repi@live.com` 48%, Hunt3r Team 52%.
dada_repi@live.com` - Hunt3r Team 1:0

76e minuut.
Plandolit met een snelle inworp. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rull begaat een overtreding. Rull krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada_repi@live.com` 46%, Hunt3r Team 54%.
dada_repi@live.com` - Hunt3r Team 1:0