Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunt3r Team dada_repi@live.com`
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Pean passt de bal met de wreef. Gallar is nu in balbezit. Pean verovert de bal door een tackle van achteren. Rull bereikt de bal nog maar net als eerste. Rull haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mir met de inworp. Cavaller heeft problemen om de bal te vangen. Rogé rent richting de bal. Rogé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olivas onderschept slim de pass. Olivas passt de bal zonder na te denken. Pean rent richting de bal. Pean draait met de bal, schiet en ... Peter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunt3r Team - dada_repi@live.com` 1:0

27e minuut.
Pean is nu in balbezit. Montes rent richting de bal. Montes met een sublieme pass. Soms rent richting de bal. Soms schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Rull de bal. Pean rent richting de bal. Gallar maakt een afschuwelijke overtreding. Gallar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dabau met een sublieme pass. Sebastià is nu in balbezit. Soms bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogé schiet op doel. Matias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cavaller speelt de bal door. Rull rent richting de bal. Rull passt de bal met de wreef. Pean rent richting de bal. Pean haalt uit met een fantastische trap. Peter bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunt3r Team - dada_repi@live.com` 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunt3r Team 44%, dada_repi@live.com` 56%.
Hunt3r Team - dada_repi@live.com` 2:0

51e minuut.
Plandolit controleert de bal met de borst. Peremiquel rent richting de bal. Plandolit verovert de bal door een tackle van achteren. Plandolit geeft een hoge lob. Pean springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mir passt de bal zonder na te denken. Moragues bereikt de bal nog maar net als eerste. Moragues met een sublieme pass. Pean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dabau passt de bal zonder na te denken. Pean is nu in balbezit. Zaragozà bereikt de bal nog maar net als eerste. Pean onderschept slim de pass. Pean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunt3r Team 38%, dada_repi@live.com` 62%.
Hunt3r Team - dada_repi@live.com` 2:0