Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elefants Blaus pogfjmbc,fon,bg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Franc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adell probeert naar een medespeler te passen. Marsellac rent richting de bal. Marsellac haalt uit met een fantastische trap. Pararols kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 1:0

8e minuut.
Adell probeert naar een medespeler te passen. Franc rent richting de bal. Serralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serralta krijgt een gele kaart. Franc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adell met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Pararols verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pla geeft de bal voor. Klungelig pakt Farré de bal. Farré met een sublieme pass. Marsellac bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsellac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mestre rent richting de bal. Mestre passt de bal in één keer door. Masjoan is nu in balbezit. Masjoan schiet op doel. Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 1:1

15e minuut.
Almirall is nu in balbezit. Farré onderschept slim de pass. Farré passt de bal zonder na te denken. Marsellac bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsellac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 2:1

18e minuut.
Mestre probeert naar een medespeler te passen. Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Civís passt de bal met de wreef. Masjoan rent richting de bal. Masjoan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ferran rent richting de bal. Farré rent richting de bal. Farré passt de bal in één keer door. Marsellac is nu in balbezit. Marsellac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elefants Blaus 46%, pogfjmbc,fon,bg 54%.
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 3:1

51e minuut.
Espadañé bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadañé speelt de bal door. Santuré rent richting de bal. Farré verovert de bal door een tackle van achteren. Farré geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Adell met een sublieme pass. Llorens met een sublieme pass. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Arajol onderschept slim de pass. Arajol geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marsellac passt de bal met de wreef. Franc rent richting de bal. Franc passt de bal in één keer door. Farré rent richting de bal. Farré haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marsellac is nu in balbezit. Marsellac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Adell passt de bal in één keer door. Arajol is nu in balbezit. Carvalho begaat een overtreding. Carvalho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elefants Blaus 54%, pogfjmbc,fon,bg 46%.
Elefants Blaus - pogfjmbc,fon,bg 3:1