Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Sporo Vehicles Fantàstics
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Dolade met een sublieme pass. Lafage rent richting de bal. Lafage geeft een lange en hoge pass. Puig-arnal geeft de bal voor. Cebrià geeft een hoge lob. Toscano bokst de bal weg.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Toscano niet meer kan verder spelen. Marfany komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cebrià passt de bal met de wreef. Sícoris rent richting de bal. Guasch rent richting de bal. Sícoris verovert de bal door een tackle van achteren. Sícoris draait met de bal, schiet en ... Marfany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sporo 59%, Vehicles Fantàstics 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Sporo - Vehicles Fantàstics 0:0

48e minuut.
Foradada speelt de bal door. Salvà is nu in balbezit. Met opzet legt Dolade zijn tegenspeler op de grond. Dolade is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Sugranyes is nu in balbezit. Sugranyes geeft de bal voor. Burguet heeft problemen om de bal te vangen. Sícoris rent richting de bal. Sícoris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Puy rent richting de bal. Puy geeft een hoge lob. Cerqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadó onderschept slim de pass. Salvadó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Salvadó passt de bal met de wreef. Tutusaus is nu in balbezit. Lafage probeert naar een medespeler te passen. Sícoris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sícoris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Puig-arnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robirosa rent richting de bal. Clarena rent richting de bal. Robirosa is nu in balbezit. Robirosa draait met de bal, schiet en ... Marfany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa passt de bal zonder na te denken. Salvà rent richting de bal. Salvà draait met de bal, schiet en ... Abellan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sporo 54%, Vehicles Fantàstics 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Sporo - Vehicles Fantàstics 0:0