Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres AE Excursionistes Calmats
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Sebastià probeert de bal aan de voet te houden. Aja rent richting de bal. Aja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marzal de bal. Marzal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Bons verovert de bal door een tackle van achteren. Bons passt de bal in één keer door. Treserra rent richting de bal. Treserra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres AE - Excursionistes Calmats 0:1

30e minuut.
Guri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guri geeft een lange en hoge pass. Aja probeert naar een medespeler te passen. Marzal is nu in balbezit. Marzal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres AE - Excursionistes Calmats 1:1

35e minuut.
Sebastià rent richting de bal. Sebastià geeft een lange en hoge pass. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal onderschept slim de pass. Marzal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres AE - Excursionistes Calmats 2:1

37e minuut.
Barrera rent richting de bal. Abelló onderschept slim de pass. Barrera speelt de bal door. Bons is nu in balbezit. Bons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Coll bereikt de bal nog maar net als eerste. Aja rent richting de bal. Aja met een sublieme pass. Marzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres AE 55%, Excursionistes Calmats 45%.
Tigres AE - Excursionistes Calmats 2:1

60e minuut.
Masover trapt de bal weg van het doel. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abelló. Abelló krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gresa verovert de bal door een tackle van achteren. Gresa geeft een hoge lob. Guirao is nu in balbezit. Marzal onderschept slim de pass. Marzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres AE - Excursionistes Calmats 3:1

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montoto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelló draait met de bal, schiet en ... Cairat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres AE - Excursionistes Calmats 3:2

83e minuut.
Guri verovert de bal door een tackle van achteren. Bons verovert de bal door een tackle van achteren. Bons speelt de bal door. Treserra is nu in balbezit. Treserra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres AE 51%, Excursionistes Calmats 49%.
Tigres AE - Excursionistes Calmats 3:2