Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalls Calmats F.C.Sporo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Marsinyac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotina is nu in balbezit. Colomé verovert de bal door een tackle van achteren. Colomé geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abellan trapt de bal weg. Cebrià kopt de bal weg. Sícoris rent richting de bal. Sícoris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Abellan met een harde bal richting middenveld. Dolade kopt de bal weg. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Robirosa onderschept slim de pass. Robirosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ribes draait met de bal, schiet en ... Aiguadé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rúbio kopt de bal weg. Baguí is nu in balbezit. Baguí draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Baguí speelt de bal door. Ribes rent richting de bal. Rúbio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Colomé neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guardiet rent richting de bal. Cotina begaat een overtreding. Guardiet raakt geblesseerd tijdens het duel. Guardiet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribes is nu in balbezit. Ribes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Calmats 47%, F.C.Sporo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cavalls Calmats - F.C.Sporo 0:0

47e minuut.
Ribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribes draait met de bal, schiet en ... Cerqueda kopt de bal weg. Ribes is nu in balbezit. Ribes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

52e minuut.
Moraga trapt de bal weg. Cotina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotina onderschept slim de pass. Cotina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolade is nu in balbezit. Dolade probeert naar een medespeler te passen. Sícoris rent richting de bal. Sícoris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Colomé probeert naar een medespeler te passen. Baguí bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguí passt de bal zonder na te denken. Ribes is nu in balbezit. Ribes draait met de bal, schiet en ... Paal! Abellan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Robirosa verovert de bal door een tackle van achteren. Robirosa passt de bal met de wreef. Sícoris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sícoris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moraga de bal onder controle te krijgen. Casanellas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalls Calmats 54%, F.C.Sporo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cavalls Calmats - F.C.Sporo 0:0