Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres AE Caminants Espectaculars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Barrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alemany komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Sebastià geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitjavila met de inworp. Adroher bereikt de bal nog maar net als eerste. Adroher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sebastià geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gener met een snelle inworp. Adroher rent richting de bal. Adroher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caldes passt de bal in één keer door. Sebastià is nu in balbezit. Sebastià geeft de bal voor. Marzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres AE - Caminants Espectaculars 1:0

31e minuut.
Fouquet speelt de bal door. Callau bereikt de bal nog maar net als eerste. Canut is nu in balbezit. Callau onderschept slim de pass. Callau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Sebastià de bal onder controle te krijgen. Fuster rent richting de bal. Fuster passt de bal met de wreef. Adroher rent richting de bal. Adroher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sebastià geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fouquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gener bereikt de bal nog maar net als eerste. Gener geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Callau bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres AE - Caminants Espectaculars 1:1

41e minuut.
Coll met een snelle inworp. Caldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fouquet zijn tegenspeler op de grond. Fouquet krijgt een gele kaart. Caldes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caldes kan niet meer verder spelen. Costes komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gener bereikt de bal nog maar net als eerste. Gener probeert naar een medespeler te passen. Callau rent richting de bal. Callau draait met de bal, schiet en ... Canut probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitjavila neemt de hoekschop. Callau krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres AE 53%, Caminants Espectaculars 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres AE - Caminants Espectaculars 1:1

58e minuut.
Guri probeert naar een medespeler te passen. Costes rent richting de bal. Fouquet rent richting de bal. Costes verovert de bal door een tackle van achteren. Costes passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fuster probeert naar een medespeler te passen. Callau bereikt de bal nog maar net als eerste. Guri rent richting de bal. Callau onderschept slim de pass. Callau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres AE 41%, Caminants Espectaculars 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres AE - Caminants Espectaculars 1:1