Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vehicles Fantàstics Diccionaris Calmats
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Foradada verovert de bal door een tackle van achteren. Foradada probeert naar een medespeler te passen. Salvà rent richting de bal. Salvà schiet op doel. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vehicles Fantàstics - Diccionaris Calmats 1:0

34e minuut.
Clarena is nu in balbezit. Carvahal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvahal passt de bal zonder na te denken. Salvà bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciurana passt de bal met de wreef. Salvà is nu in balbezit. Carvalho is nu in balbezit. Salvà verovert de bal door een tackle van achteren. Salvà schiet op doel. Alves bokst de bal weg.

39e minuut.
Cavaller verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaller speelt de bal door. Guasch is nu in balbezit. Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vehicles Fantàstics 46%, Diccionaris Calmats 54%.
Vehicles Fantàstics - Diccionaris Calmats 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Salvà de bal onder controle te krijgen. Cavaller rent richting de bal. Cavaller probeert naar een medespeler te passen. Montellà rent richting de bal. Montellà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Burguet met een snelle inworp. Salvadó is nu in balbezit. Salvadó geeft een lange en hoge pass. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Montellà passt de bal met de wreef. Daar is Ciurana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montellà verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaller rent richting de bal. Cavaller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Foradada rent richting de bal. Foradada passt de bal in één keer door. Salvà is nu in balbezit. Salvà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vehicles Fantàstics - Diccionaris Calmats 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vehicles Fantàstics 41%, Diccionaris Calmats 59%.
Vehicles Fantàstics - Diccionaris Calmats 2:0