Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coets Quadrats Tigres AE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mandicó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roure speelt de bal door. Miró bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró schiet op doel. Gresa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cairat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Puig-arnal met een sublieme pass. Miró bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Estany verovert de bal door een tackle van achteren. Estany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coets Quadrats - Tigres AE 1:0

29e minuut.
Daar is Puig-arnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coll bereikt de bal nog maar net als eerste. Lòpez rent richting de bal. Coll verovert de bal door een tackle van achteren. Coll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coets Quadrats - Tigres AE 1:1

40e minuut.
Canut met een harde bal richting middenveld. Roure kopt de bal weg. Barrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miró is nu in balbezit. Miró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Quadrats 41%, Tigres AE 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Quadrats - Tigres AE 1:1

46e minuut.
Pujol met een snelle inworp. Sebastià rent richting de bal. Estany tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estany krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastià verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastià probeert naar een medespeler te passen. Coll is nu in balbezit. Coll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Quadrats 34%, Tigres AE 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Quadrats - Tigres AE 1:1