Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oharryqudd FC Helicòpters Vergonyosos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Grau verovert de bal door een tackle van achteren. Grau met een sublieme pass. Sugrañes rent richting de bal. Sugrañes schiet op doel. Peter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oharryqudd FC - Helicòpters Vergonyosos 1:0

16e minuut.
Puig-arnal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel met de inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dallcrís kopt de bal weg. Gabriel met een sublieme pass. Mir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sugrañes verovert de bal door een tackle van achteren. Bastida is nu in balbezit. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palomino de bal onder controle te krijgen. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dallcrís bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallcrís geeft de bal voor. Daar is Bastida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugrañes rent richting de bal. Sugrañes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir met een sublieme pass. Modica met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué haalt uit met een fantastische trap. Calbet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oharryqudd FC 57%, Helicòpters Vergonyosos 43%.
Oharryqudd FC - Helicòpters Vergonyosos 1:0

52e minuut.
Plandolit geeft de bal voor. Inworp. Gabriel met een snelle inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Agudelo met een harde bal richting middenveld. Ferreres kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mir de bal onder controle te krijgen. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ferreres rent richting de bal. Dallcrís onderschept slim de pass. Dallcrís passt de bal zonder na te denken. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grau kan de bal niet met de borst controleren. Grau met een sublieme pass. Plandolit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oharryqudd FC 53%, Helicòpters Vergonyosos 47%.
Oharryqudd FC - Helicòpters Vergonyosos 1:0