Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helicòpters Vergonyosos Oharryqudd FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ferreres bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno rent richting de bal. Ferreres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferreres is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Modica met een snel genomen vrije trap. Calbet bokst de bal weg. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Vergonyosos - Oharryqudd FC 1:0

23e minuut.
Denti rent richting de bal. Geli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denti. Geli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mir met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Helicòpters Vergonyosos - Oharryqudd FC 1:1

35e minuut.
Grau is nu in balbezit. Dallcrís verovert de bal door een tackle van achteren. Dallcrís met een sublieme pass. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Vergonyosos 49%, Oharryqudd FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Helicòpters Vergonyosos - Oharryqudd FC 1:1

46e minuut.
Sugrañes probeert naar een medespeler te passen. Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bestué krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Plandolit bereikt de bal nog maar net als eerste. Plandolit met een sublieme pass. Sugrañes rent richting de bal. Bastida rent richting de bal. Bastida schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Vergonyosos - Oharryqudd FC 1:2

78e minuut.
Bestué raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cartellà komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir passt de bal in één keer door. Bastida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes schiet op doel. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Vergonyosos 57%, Oharryqudd FC 43%.
Helicòpters Vergonyosos - Oharryqudd FC 1:2