Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seleccio Catalana de Futbol Martells Atrevits
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Morató onderschept slim de pass. Ribolleda is nu in balbezit. Ribolleda geeft een lange en hoge pass. Obiols rent richting de bal. Obiols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Llach passt de bal met de wreef. Pires is nu in balbezit. Sucarana verovert de bal door een tackle van achteren. Sucarana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sellés met een snelle inworp. Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft de bal voor. Sucarana is nu in balbezit. Sucarana schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Obiols is nu in balbezit. Sellés verovert de bal door een tackle van achteren. Sellés geeft een lange en hoge pass. Sucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucarana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Pires de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Verdière geeft de bal voor. Morató met een sublieme pass. Daar is Guimerà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paterna is nu in balbezit. Paterna passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 54%, Martells Atrevits 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seleccio Catalana de Futbol - Martells Atrevits 0:0

46e minuut.
Daar is Obiols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serarols is nu in balbezit. Fontàs rent richting de bal. Serarols verovert de bal door een tackle van achteren. Serarols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimerà onderschept slim de pass. Guimerà met een sublieme pass. Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 57%, Martells Atrevits 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seleccio Catalana de Futbol - Martells Atrevits 0:0