Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trons Ràpids Oharryqudd FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugrañes. Espinosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Tugas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agudelo rent richting de bal. Luena verovert de bal door een tackle van achteren. Luena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ferreres rent richting de bal. Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vila speelt de bal door. Luena probeert de bal met de borst te controleren. Luena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ferreres verovert de bal door een tackle van achteren. Bastida rent richting de bal. Bastida met een sublieme pass. Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Calbet met een harde bal richting middenveld. Grau kopt de bal weg. Klungelig pakt Luena de bal. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Oharryqudd FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 34%, Oharryqudd FC 66%.
Trons Ràpids - Oharryqudd FC 1:0

55e minuut.
Espinosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Plandolit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grau geeft een hoge lob. Vieux probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grau. Espinosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Tugas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vieux rent richting de bal. Vieux probeert naar een medespeler te passen. Gorgorio is nu in balbezit. Bastida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trons Ràpids - Oharryqudd FC 1:1

69e minuut.
Plandolit speelt de bal door. Vila is nu in balbezit. Vila passt de bal met de wreef. Luena rent richting de bal. Luena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grau speelt de bal door. Bastida rent richting de bal. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastida rent richting de bal. Bastida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Oharryqudd FC 1:2

80e minuut.
Klungelig pakt Pirat de bal. Subirana rent richting de bal. Subirana passt de bal in één keer door. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Agudelo geeft de bal voor. Ferreres rent richting de bal. Ferreres passt de bal zonder na te denken. Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes draait met de bal, schiet en ... Cascudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 54%, Oharryqudd FC 46%.
Trons Ràpids - Oharryqudd FC 1:2