Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trons Ràpids Helicòpters Vergonyosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Callau kopt de bal weg. Daar is Luena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modica met een sublieme pass. Klungelig pakt Bestué de bal. Bestué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 0:1

12e minuut.
Gorgorio speelt de bal door. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal in één keer door. Luena is nu in balbezit. Luena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dallcrís bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila is nu in balbezit. Vila met een sublieme pass. Luena is nu in balbezit. Luena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Callau speelt de bal door. Luena is nu in balbezit. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila schiet op doel. Peter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 1:1

22e minuut.
Baradad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel met de inworp. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cascudo bokst de bal weg.

29e minuut.
Sàiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tugas. Sàiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Modica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué schiet op doel. Baradad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vila is nu in balbezit. Dallcrís verovert de bal door een tackle van achteren. Luena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 56%, Helicòpters Vergonyosos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 1:1

48e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een hoge lob. Espinosa kopt de bal weg. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena schiet op doel. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 2:1

52e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Modica rent richting de bal. Modica passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dallcrís speelt de bal door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bestué krijgt een gele kaart. Espinosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Espinosa kan niet meer verder spelen. Masoliver komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Modica rent richting de bal. Modica geeft de bal voor. Adella is nu in balbezit. Bestué onderschept slim de pass. Bestué schiet op doel. Cascudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Modica geeft een lange en hoge pass. Pirat bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirat onderschept slim de pass. Pirat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sàiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masoliver. Sàiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Modica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 2:2

76e minuut.
Callau geeft een hoge lob. Modica is nu in balbezit. Modica geeft een lange en hoge pass. Bestué is nu in balbezit. Bestué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 2:3

81e minuut.
Callau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila geeft een hoge lob. Pirat rent richting de bal. Pirat passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 55%, Helicòpters Vergonyosos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trons Ràpids - Helicòpters Vergonyosos 3:3