Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszebe Martells Atrevits
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Ache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam met een sublieme pass. Morell is nu in balbezit. Morell haalt uit met een fantastische trap. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Morató verovert de bal door een tackle van achteren. Morató probeert naar een medespeler te passen. Morell is nu in balbezit. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszebe - Martells Atrevits 1:0

6e minuut.
Serarols heeft problemen om de bal te vangen. Adam onderschept slim de pass. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Escrivà krijgt zijn hoofd ertegen. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Adam heeft problemen om de bal te vangen. Serarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Serarols passt de bal met de wreef. Obiols rent richting de bal. Obiols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Adam rent richting de bal. Adam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abellan de bal. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Morató passt de bal met de wreef. Adam rent richting de bal. Ribolleda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribolleda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszebe 42%, Martells Atrevits 58%.
Kaszebe - Martells Atrevits 1:0

56e minuut.
Pallarols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morató heeft problemen om de bal te vangen. Morató met een sublieme pass. Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paterna onderschept slim de pass. Ribolleda is nu in balbezit. Pallarols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallarols krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Sererols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sererols. Sererols krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Herèdia geeft een lange en hoge pass. Muntanya is nu in balbezit. Serratacó onderschept slim de pass. Serratacó probeert naar een medespeler te passen. Duran geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszebe 41%, Martells Atrevits 59%.
Kaszebe - Martells Atrevits 1:0