Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martells Atrevits Kaszebe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols passt de bal in één keer door. Ribolleda is nu in balbezit. Morell onderschept slim de pass. Morell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Abellan kopt de bal weg. Vives heeft problemen om de bal te vangen. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell schiet op doel. Reig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Kaszebe 0:1

29e minuut.
Herèdia passt de bal in één keer door. Escrivà met een sublieme pass. Klungelig pakt Morató de bal. Obiols is nu in balbezit. Obiols schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Serratacó met de inworp. Klungelig pakt Morató de bal. Morató geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morell de bal. Morell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Atrevits 56%, Kaszebe 44%.
Martells Atrevits - Kaszebe 0:1

54e minuut.
Morató onderschept slim de pass. Morató passt de bal zonder na te denken. Morell is nu in balbezit. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Kaszebe 0:2

63e minuut.
Obiols onderschept slim de pass. Serarols rent richting de bal. Morató rent richting de bal. Obiols onderschept slim de pass. Obiols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Kaszebe 1:2

68e minuut.
Morató geeft de bal voor. Serarols kopt de bal weg. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols draait met de bal, schiet en ... Teixidor bokst de bal weg. Serarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Serarols schiet op doel. Caerat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teixidor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Serratacó met een sublieme pass. Morell rent richting de bal. Pires bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Morell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal met de wreef. Morell rent richting de bal. Morell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellan begaat een overtreding. Morell raakt geblesseerd tijdens het duel. Morató zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fontàs heeft problemen om de bal te vangen. Morell rent richting de bal. Morell schiet op doel. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Escrivà rent richting de bal. Escrivà geeft de bal voor. Morell bereikt de bal nog maar net als eerste. Morell schiet op doel. Reig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Kaszebe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Atrevits 48%, Kaszebe 52%.
Martells Atrevits - Kaszebe 1:3