Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
خليل Trons Ràpids
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Resende de bal onder controle te krijgen. Vila rent richting de bal. Barber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barber krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgorio rent richting de bal. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Adella met een harde bal richting middenveld. Vila speelt de bal door. Bonjorn is nu in balbezit. Bonjorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
خليل - Trons Ràpids 0:1

27e minuut.
Tugas rent richting de bal. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal in één keer door. Bonjorn rent richting de bal. Bonjorn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bonjorn schiet op doel. Da Silva kopt de bal weg. Bonjorn rent richting de bal. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: خليل 58%, Trons Ràpids 42%.
خليل - Trons Ràpids 0:1

56e minuut.
Callau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masoliver komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Barber probeert naar een medespeler te passen. Roudil is nu in balbezit. Roudil met een sublieme pass. Fontàs rent richting de bal. Fontàs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salmés niet meer kan verder spelen. Ximenis komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Luena rent richting de bal. Espinosa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luena. Luena krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Roudil geeft een lange en hoge pass. Gorgorio rent richting de bal. Fontàs is nu in balbezit. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: خليل 45%, Trons Ràpids 55%.
خليل - Trons Ràpids 0:1