Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seleccio Catalana de Futbol Dimonis Grans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barreiro passt de bal in één keer door. Hernando is nu in balbezit. Hernando probeert naar een medespeler te passen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro geeft een hoge lob. Bastida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro passt de bal in één keer door. Pou rent richting de bal. Pou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Casanellas passt de bal zonder na te denken. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro met een sublieme pass. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ... Bastida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Agulló met een sublieme pass. Colomé is nu in balbezit. Colomé passt de bal met de wreef. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fontàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontàs probeert naar een medespeler te passen. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seleccio Catalana de Futbol - Dimonis Grans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 53%, Dimonis Grans 47%.
Seleccio Catalana de Futbol - Dimonis Grans 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Casanellas de bal. Llach is nu in balbezit. Llach probeert naar een medespeler te passen. Sucarana rent richting de bal. Sucarana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Verdière met de inworp. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojas. Rojas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanellas is nu in balbezit. Rojas begaat een overtreding. Rojas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Casanellas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casanellas met een snel genomen vrije trap. Hernando is nu in balbezit. Hernando geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Verdière bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdière geeft de bal voor. Barjoan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucarana haalt uit met een fantastische trap. Aja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seleccio Catalana de Futbol - Dimonis Grans 1:1

78e minuut.
Llach rent richting de bal. Llach passt de bal zonder na te denken. Colomé is nu in balbezit. Sucarana verovert de bal door een tackle van achteren. Sucarana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 46%, Dimonis Grans 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seleccio Catalana de Futbol - Dimonis Grans 1:1