Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helicòpters Vergonyosos خليل
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Fontàs onderschept slim de pass. Luena is nu in balbezit. Fontàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontàs schiet op doel. Peter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Vergonyosos - خليل 0:1

34e minuut.
Dallcrís met een sublieme pass. Luena rent richting de bal. Luena probeert naar een medespeler te passen. Fontàs is nu in balbezit. Fontàs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Dallcrís is nu in balbezit. Met opzet legt Fontàs zijn tegenspeler op de grond. Fontàs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Vergonyosos 56%, خليل 44%.
Helicòpters Vergonyosos - خليل 0:1

49e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Luena is nu in balbezit. Dallcrís begaat een overtreding. Dallcrís krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Barber is nu in balbezit. Barber passt de bal zonder na te denken. Bestué rent richting de bal. Bestué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cabarrús met een snelle inworp. Roudil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luena de bal. Fontàs is nu in balbezit. Fontàs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Vergonyosos - خليل 0:2

62e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. Modica heeft problemen om de bal te vangen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Dallcrís rent richting de bal. Dallcrís speelt de bal door. Bestué rent richting de bal. Bestué draait met de bal, schiet en ... Salmés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Helicòpters Vergonyosos - خليل 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helicòpters Vergonyosos 57%, خليل 43%.
Helicòpters Vergonyosos - خليل 1:2