Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trons Ràpids Seleccio Catalana de Futbol
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Sellés geeft de bal voor. Sucarana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adella rent richting de bal. Sucarana onderschept slim de pass. Sucarana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Guimerà geeft een lange en hoge pass. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Llach rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fontàs onderschept slim de pass. Fontàs probeert naar een medespeler te passen. Sellés rent richting de bal. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila schiet op doel. Bastida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Luena heeft problemen om de bal te vangen. Fontàs verovert de bal door een tackle van achteren. Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perarnau de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perarnau speelt de bal door. Bastida probeert de bal aan de voet te houden. Luena rent richting de bal. Luena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Ràpids - Seleccio Catalana de Futbol 1:0

29e minuut.
Perarnau onderschept slim de pass. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tugas begaat een overtreding. Tugas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terroso onderschept slim de pass. Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucarana rent richting de bal. Sucarana haalt uit met een fantastische trap. Cascudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 34%, Seleccio Catalana de Futbol 66%.
Trons Ràpids - Seleccio Catalana de Futbol 1:0

57e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabó met een snelle inworp. Llach bereikt de bal nog maar net als eerste. Llach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Terroso onderschept slim de pass. Terroso passt de bal in één keer door. Sucarana rent richting de bal. Sucarana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trons Ràpids - Seleccio Catalana de Futbol 1:1

83e minuut.
Sellés rent richting de bal. Fontàs rent richting de bal. Met opzet legt Vila zijn tegenspeler op de grond. Vila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Ràpids 57%, Seleccio Catalana de Futbol 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trons Ràpids - Seleccio Catalana de Futbol 1:1