Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seleccio Catalana de Futbol Trons Ràpids
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Garcia geeft de bal voor. Verdière kopt de bal weg. Daar is Sellés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellés geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Terroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llach kan de bal niet met de borst controleren. Llach probeert naar een medespeler te passen. Sucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucarana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas met een sublieme pass. Sucarana is nu in balbezit. Sucarana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 58%, Trons Ràpids 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seleccio Catalana de Futbol - Trons Ràpids 0:0

49e minuut.
Guimerà controleert de bal met de borst. Callau is nu in balbezit. Callau speelt de bal door. Luena is nu in balbezit. Luena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seleccio Catalana de Futbol - Trons Ràpids 0:1

57e minuut.
Llach onderschept slim de pass. Gorgorio verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgorio passt de bal in één keer door. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena haalt uit met een fantastische trap. Bastida bokst de bal weg.

76e minuut.
Gorgorio geeft de bal voor. Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perarnau passt de bal zonder na te denken. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Callau geeft de bal voor. Daar is Verdière, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luena bereikt de bal nog maar net als eerste. Luena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perarnau de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sucarana verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgorio is nu in balbezit. Gorgorio passt de bal zonder na te denken. Luena is nu in balbezit. Luena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seleccio Catalana de Futbol 64%, Trons Ràpids 36%.
Seleccio Catalana de Futbol - Trons Ràpids 0:1