Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimonis Grans Martells Atrevits
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Barjoan met een sublieme pass. Casanellas controleert de bal met de borst. Serarols is nu in balbezit. Serarols draait met de bal, schiet en ... Aja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis Grans - Martells Atrevits 0:1

27e minuut.
Ache geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abert met een snelle inworp. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dimonis Grans - Martells Atrevits 1:1

43e minuut.
Agulló met een sublieme pass. Abert bereikt de bal nog maar net als eerste. Abert passt de bal zonder na te denken. Pou rent richting de bal. Pou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis Grans 30%, Martells Atrevits 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dimonis Grans - Martells Atrevits 1:1

47e minuut.
Morató geeft de bal voor. Daar is Muntanya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Abert rent richting de bal. Abert geeft een hoge lob. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Casanellas verovert de bal door een tackle van achteren. Casanellas passt de bal zonder na te denken. Pou rent richting de bal. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Muntanya kopt de bal weg. Barreiro rent richting de bal. Barreiro passt de bal in één keer door. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Agulló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serarols is nu in balbezit. Serarols probeert naar een medespeler te passen. Obiols is nu in balbezit. Obiols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aja trapt de bal weg van het doel. Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernando verovert de bal door een tackle van achteren. Hernando geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Paterna rent richting de bal. Casanellas is nu in balbezit. Casanellas speelt de bal door. Hernando is nu in balbezit. Hernando geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ribolleda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grassot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis Grans 45%, Martells Atrevits 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dimonis Grans - Martells Atrevits 1:1