Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martells Atrevits Dimonis Grans
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntanya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grassot bereikt de bal nog maar net als eerste. Serarols is nu in balbezit. Serarols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Dimonis Grans 1:0

23e minuut.
Grassot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassot geeft een hoge lob. Daar is Barjoan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fontàs kan de bal niet met de borst controleren. Agulló rent richting de bal. Agulló passt de bal met de wreef. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou schiet op doel. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martells Atrevits - Dimonis Grans 1:1

31e minuut.
Barreiro passt de bal zonder na te denken. Muntanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntanya probeert naar een medespeler te passen. Serarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Serarols haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Atrevits 62%, Dimonis Grans 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martells Atrevits - Dimonis Grans 1:1

64e minuut.
Ortego geeft een hoge lob. Inworp. Paterna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serarols is nu in balbezit. Serarols geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Serarols de bal. Agulló geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abellan de bal onder controle te krijgen. Pou is nu in balbezit. Pou draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Atrevits - Dimonis Grans 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Atrevits 58%, Dimonis Grans 42%.
Martells Atrevits - Dimonis Grans 1:2