Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lorits fc FC Assiqeladd
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Inworp. Siracusa met een snelle inworp. Muxella bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxella geeft de bal voor. Fillet kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Montràs onderschept slim de pass. Montràs probeert naar een medespeler te passen. Siracusa met een sublieme pass. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató schiet op doel. Sala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Àlvarez de Fukate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montràs. Àlvarez de Fukate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Àlvarez de Fukate met een snel genomen vrije trap. Daar is Casademont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Saderra verovert de bal door een tackle van achteren. Saderra met een sublieme pass. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - FC Assiqeladd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 53%, FC Assiqeladd 47%.
lorits fc - FC Assiqeladd 0:1

49e minuut.
Fillet met een harde bal richting middenveld. Siracusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Saderra de bal. Lobató rent richting de bal. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Montràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Solsona onderschept slim de pass. Solsona speelt de bal door. Casademont is nu in balbezit. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dallerès speelt de bal door. Salines rent richting de bal. Salines probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. Lobató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - FC Assiqeladd 0:2

67e minuut.
Àlvarez de Fukate speelt de bal door. Saderra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antúnez. Antúnez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabanne de bal onder controle te krijgen. Alves is nu in balbezit. Met opzet legt Cabanne zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cabanne moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabanne schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Klungelig pakt Terroso de bal. Muxella is nu in balbezit. Muxella speelt de bal door. Lobató rent richting de bal. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Antúnez speelt de bal door. Muxella bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxella geeft de bal voor. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - FC Assiqeladd 0:3

84e minuut.
Casademont met de inworp. Klungelig pakt Vagué de bal. Vagué schiet op doel. Balsells probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - FC Assiqeladd 1:3

90e minuut.
Muxella passt de bal zonder na te denken. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez met een sublieme pass. Lobató rent richting de bal. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - FC Assiqeladd 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 68%, FC Assiqeladd 32%.
lorits fc - FC Assiqeladd 1:4